2019_20
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
 
 
Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010)
 Assignatures
  ALIMENTS PER A FINALITATS SANITÀRIES ESPECÍFIQUES
DADES IDENTIFICATIVES 2019_20
Assignatura (*) ALIMENTS PER A FINALITATS SANITÀRIES ESPECÍFIQUES Codi 14224211
Ensenyament
Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
3 Optativa 1Q
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Medicina i Cirurgia
Coordinador/a
VALLS ZAMORA, ROSA MARIA
Adreça electrònica rosa.sola@urv.cat
rosamaria.valls@urv.cat
judit.companys@urv.cat
laura.pla@urv.cat
Professors/es
SOLÀ ALBERICH, ROSA MARIA
VALLS ZAMORA, ROSA MARIA
COMPANYS ALEMANY, JUDIT
PLA PAGA, LAURA
Web
Descripció general i informació rellevant Desenvolupar conceptes que ajudin a entendre els mecanismes de malaltia i la creació d’aliments funcionals específics per a la prevenció i maneig de diferents malalties. Dels compostos bioactius a les recomanacions nutricionals per reduir el risc de malaltia i millorar la salut.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent