Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010) |
Assignatures |
ALIMENTS PER A FINALITATS SANITÀRIES ESPECÍFIQUES |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2019_20 |
Assignatura | ALIMENTS PER A FINALITATS SANITÀRIES ESPECÍFIQUES | Codi | 14224211 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Presentació de l'assignatura i els criteris d'avaluació |
Seminaris | Realització de casos pràctics reals, identificació d'aliments funcionals comercialitzats actualment, i recerca en l'àmbit dels aliments funcionals |
Presentacions / exposicions | Hi haurà una presentació final on l'estudiant exposarà l'anàlisi d'un article científic relacionat amb aliments funcionals de forma grupal. |
Treballs | Memòria de l'article científic analitzat (de forma grupal). |
Sessió Magistral | Mitjançant classes magistrals s'explicarà la teoria que figura al programa de l'assignatura. |
Atenció personalitzada | Atenció personalitzada per a la resolució de dubtes. |