Guia docent Facultat de Medicina i Ciències de la Salut |
català |
Grau en Nutrició Humana i Dietètica (2010) |
Assignatures |
ALIMENTS PER A FINALITATS SANITÀRIES ESPECÍFIQUES |
DADES IDENTIFICATIVES | 2023_24 | |||||||||||||||||
Assignatura (*) | ALIMENTS PER A FINALITATS SANITÀRIES ESPECÍFIQUES | Codi | 14224211 | |||||||||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||||||||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | Horaris i dates d'examen | |||||||||||||
3 | Optativa | 1Q |
||||||||||||||||
Modalitat i llengua d'impartició | Veure grups activitat | |||||||||||||||||
Prerequisits | ||||||||||||||||||
Departament | Medicina i Cirurgia |
|||||||||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | rosa.sola@urv.cat lorena.calderon@urv.cat mireia.alcazar@urv.cat |
|||||||||||||||
Professors/es |
|
|||||||||||||||||
Web | ||||||||||||||||||
Descripció general i informació rellevant |
En el cas que l’evolució de la situació sanitària ho requereixi, es procurarà adaptar l'activitat docent i l'avaluació a les directrius que estableixin els organismes pertinents i s'informarà d'aquestes adaptacions a l’espai Moodle de cada assignatura. Desenvolupar conceptes que ajudin a entendre els mecanismes de malaltia i la creació d’aliments funcionals específics per a la prevenció i maneig de diferents malalties. Dels compostos bioactius a les recomanacions nutricionals per reduir el risc de malaltia i millorar la salut. |
|||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |