Guia docent Facultat de Medicina i Ciències de la Salut |
català |
Grau en Nutrició Humana i Dietètica (2010) |
Assignatures |
NUTRICIÓ EN SITUACIONS D'EMERGÈNCIA I COOPERACIÓ |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2023_24 |
Assignatura | NUTRICIÓ EN SITUACIONS D'EMERGÈNCIA I COOPERACIÓ | Codi | 14224212 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||||||
PBL (Problem Based Learning) / (ABP) Aprenentatge basat en problemes |
|
Realització d’activitats, cerca d’informació, resolució de casos pràctics . Els continguts teòrics de les pràctiques es valoraran en les proves objectives Es valora l’aprenentatge autònom, i motivació, assistència i puntualitat. Es valora el comportament i l’actitud vers als altres. |
30% parte pràctica 70% examen teòric |
||||||||
Altres | En el pla B es realitzaran les proves teòriques a l'aula habitual amb les indicacions que indiqui la normativa. En cas que tinguin que realitzar-se de forma virtual, els percentatges de la nota seran diferents a la planificació habitual, i serà: 60% part pràctica amb avaluació continuada i 40% de l'examen teòric. |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||