Envelliment i Salut (Campus Terres de l'Ebre) (2010) |
Assignatures |
ENVELLIMENT SALUDABLE: ACTIVITAT FÍSICA I ALIMENTACIÓ |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2015_16 |
Assignatura | ENVELLIMENT SALUDABLE: ACTIVITAT FÍSICA I ALIMENTACIÓ | Codi | 14625211 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 2Q |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | La primera classe es dedica a introduir l’assignatura, explicar la metodologia i avaluació. En la introducció s'inclouen els dos primers temes, incloent el concepte d'envelliment actiu i el paper fonamental de l'activitat física. |
Fòrums de discussió | A través del Fórum del Moodle es pretén la participació activa i propostes de tots els alumnes, que serà avaluada. |
Sessió Magistral | La documentació dels primers 13 temes es presenta en forma de sessions magistrals teòrico-pràctiques amb una participació activa dels estudiants. |
Treballs | Repartits amb subgrups de 4-5 persones, els alumnes caldrà que elaborin i presentin en públic una fitxa amb les propostes d'exercici físic en determinats supòsits en gent gran. |
Presentacions / exposicions | A través de la plataforma virtual (Moodle), cada tema va acompanyat de diverses preguntes que caldrà que resolguin i desenvolupin els alumnes. |
Atenció personalitzada |