2012_13
Universitat
Rovira i Virgili
Guia docent 
Facultat d'Economia i Empresa
A A 
català 
 
 
Ciències Empresarials (2002)
 Assignatures
  INFORMÀTICA APLICADA A LA GESTIÓ DE L'EMPRESA
DADES IDENTIFICATIVES 2012_13
Assignatura (*) INFORMÀTICA APLICADA A LA GESTIÓ DE L'EMPRESA Codi 16051014
Ensenyament
Ciències Empresarials (2002)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Crèd. teoria Crèd. pràctics Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
6 1.5 4.5 Troncal Tercer Segon
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Gestió d'Empreses
Coordinador/a
ARIAS OLIVA, MARIO
Adreça electrònica mario.arias@urv.cat
Professors/es
ARIAS OLIVA, MARIO
Web
Descripció general Esta asignatura permite a los alumnos obtener los conocimientos básicos sobre tecnologías de la información y la comunicación que actualmente se integran en la empresa. Presenta dos áreas genéricas: la instrumental, en la que se desarrollan habilidades de manejo de la herramienta directiva por excelencia, el ordenador; y la conceptual, en la que se estudia la aplicación e impacto que las tecnologías presentan sobre las organizaciones.
Com a conseqüència de l'extinció del pla d'estudi que estàs cursant, en aquesta assignatura només tindràs dret a examen. Per conèixer la data de realització de l'examen consulta a l'apartat d'horaris de les assignatures. En cas d'haver de sol·licitar convocatòria extraordinària recorda que per poder matricular aquest dret d'examen hauràs de presentar una sol·licitud a la secretaria del teu Campus/Centre.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent