2010_11
Universitat
Rovira i Virgili
Guia docent 
Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials
A A 
català 
 
 
Economia (2001)
 Assignatures
  ECONOMIA MUNDIAL
DADES IDENTIFICATIVES 2010_11
Assignatura (*) ECONOMIA MUNDIAL Codi 16061003
Ensenyament
Economia (2001)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Crèd. teoria Crèd. pràctics Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
6 4.5 1.5 Troncal Primer Segon
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Economia
Coordinador/a
RUIZ SALVADOR, ESTHER
Adreça electrònica esther.ruiz@urv.cat
Professors/es
RUIZ SALVADOR, ESTHER
Web http://moodle.urv.net
Descripció general Aquest és un curs introductori a l’Economia Internacional que se ocupa dels mecanismes del comerç internacional i, en menor mesura, de les finances internacionals. L’objectiu és desenvolupar eines d’anàlisi que permetin l’alumne entendre i aprofindir en l’estudi de fenòmens actuals de l’economia internacional com ara les empreses multinacionals, les migracions de treballadors, els processos d’integració comercial i monetària i d’altres.
Com a conseqüència de l'extinció del pla d'estudi que estàs cursant, en aquesta assignatura només tindràs dret a examen. Per conèixer la data de realització de l'examen consulta a l'apartat d'horaris de les assignatures. En cas d'haver de sol·licitar convocatòria extraordinària recorda que per poder matricular aquest dret d'examen hauràs de presentar una sol·licitud a la secretaria del teu Campus/Centre.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent