2010_11
Universitat
Rovira i Virgili
Guia docent 
Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials
A A 
català 
 
 
Economia (2001)
 Assignatures
  ALIMENTS I NUTRICIÓ
   Objectius d'aprenentatge
Objectius Competències
Comprendre taules de composició d'aliments A1
A4
A5
A11
A16
A17
A18
A22
A25
A27
A39
B1
B4
C2
Identificar els diferents tipus de nutrients i la seva presència als aliments A3
A4
A27
A39
B1
B2
B3
C2
C4
Desenvolupar un criteri nutricional en els hàbits alimentaris A3
A4
A5
A11
A27
A39
B1
B2
B3
B4
B12
C2
C4
C5
Conèixer els aliments més habituals i la seva composició A3
A4
A18
A19
A22
A27
A39
B2
B4
B11
C2
C3
C4
Saber quantificar les necessitats nutricionals i compensar dietes A1
A3
A4
A5
A6
A9
A11
A16
A18
A22
A27
A39
B1
B2
B3
B4
B5
B12
C2
C4
C5