2015_16
Universitat
Rovira i Virgili
Guia docent 
Facultat d'Economia i Empresa
A A 
català 
Gestió d'Empreses (2013)
 Assignatures
  FONAMENTS D'ECONOMIA
DADES IDENTIFICATIVES 2015_16
Assignatura (*) FONAMENTS D'ECONOMIA Codi 16645107
Ensenyament
Gestió d'Empreses (2013)
Cicle 2n
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
6 Obligatòria Primer AN
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Economia
Coordinador/a
GRAS NOGUÉS, NÚRIA
Adreça electrònica
Professors/es
Web
Descripció general L’objectiu bàsic de l’assignatura és la de donar una visió global de l’entorn econòmic en el que es desenvolupa l’empresa, gràcies a la vessant microeconòmica i macroeconòmica. Així, la microeconomia posarà de relleu les diferents estructures de mercat en que pot operar una empresa, mentre que la macroeconomia evidenciarà que la presa de decisions empresarials es veuen influenciades per la situació econòmica no sols del país en que es troba l’empresa sinó també la de la resta del mon.
Com a conseqüència de l'extinció del pla d'estudi que estàs cursant, en aquesta assignatura només tindràs dret a examen. Per conèixer la data de realització de l'examen consulta a l'apartat d'horaris de les assignatures. En cas d'haver de sol·licitar convocatòria extraordinària recorda que per poder matricular aquest dret d'examen hauràs de presentar una sol·licitud a la secretaria del teu Campus/Centre.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent