2015_16
Universitat
Rovira i Virgili
Guia docent 
Facultat d'Economia i Empresa
A A 
català 
Gestió d'Empreses (2013)
 Assignatures
  ANÀLISI DE LA INFORMACIÓ COMPTABLE
DADES IDENTIFICATIVES 2015_16
Assignatura (*) ANÀLISI DE LA INFORMACIÓ COMPTABLE Codi 16645110
Ensenyament
Gestió d'Empreses (2013)
Cicle 2n
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
6 Obligatòria Primer AN
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Gestió d'Empreses
Coordinador/a
RODRÍGUEZ MERAYO, MARÍA ARACELI
Adreça electrònica
Professors/es
Web http://moodle.urv.net
Descripció general El objetivo general de esta asignatura es el de comprender e interpretar la información financiera de las empresas, así como las normas en las que se basa su elaboración. El objetivo del programa docente es que el alumno sea capaz de elaborar un diagnóstico de la empresa, basado en el estudio de los Estados Financieros, que sirva de base para la toma de decisiones. Este análisis se hará desde el punto de vista patrimonial, económico y financiero.
Com a conseqüència de l'extinció del pla d'estudi que estàs cursant, en aquesta assignatura només tindràs dret a examen. Per conèixer la data de realització de l'examen consulta a l'apartat d'horaris de les assignatures. En cas d'haver de sol·licitar convocatòria extraordinària recorda que per poder matricular aquest dret d'examen hauràs de presentar una sol·licitud a la secretaria del teu Campus/Centre.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent