2009_10
Universitat
Rovira i Virgili
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria
A A 
català 
Enginyeria Tècnica en Informàtica de Gestió (1998)
 Assignatures
  ANÀLISI DELS ALIMENTS
DADES IDENTIFICATIVES 2009_10
Assignatura (*) ANÀLISI DELS ALIMENTS Codi 19031203
Ensenyament
Cicle 1er
Descriptors Crèd. Crèd. teoria Crèd. pràctics Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
6 3 3 Optativa Segon
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Química Analítica i Química Orgànica
Coordinador/a
DEL RIO BOCIO, FRANCISCO JAVIER
Adreça electrònica montserrat.mestres@urv.cat
javier.delrio@urv.cat
Professors/es
MESTRES SOLÉ, MARIA MONTSERRAT
DEL RIO BOCIO, FRANCISCO JAVIER
Web
Descripció general Estudi de les tècniques bàsiques més utilitzades en l'anàlisi dels aliments
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent