2020_21
Universitat
Rovira i Virgili
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria
A A 
català 
Intel·ligència Artificial (2012)

Aquest màster és interuniversitari i està coordinat per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). Les guies docents de les assignatures es poden consultar des del següent enllaç:

https://www.fib.upc.edu/ca/estudis/masters/master-en-intelligencia-artificial/pla-destudis

Este máster es interuniversitario y coordinado por la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). Las guías docentes de las asignaturas se pueden consultar desde el siguiente enlace:

https://www.fib.upc.edu/es/estudios/masteres/master-en-inteligencia-artificial/plan-de-estudios

This is an interuniversity master and is coordinated by the Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). The academic guides of the Master courses are available from the following link:

https://www.fib.upc.edu/en/studies/masters/master-artificial-intelligence/curriculumAtenció: La URV pot modificar les característiques de la docència i de l'avaluació per adequar-les a les circumstàncies del moment com a conseqüència de la situació d'excepcionalitat produïda per la declaració d'estat d'alarma i el conjunt de mesures preses per evitar el contagi de la COVID-19 aquest curs acadèmic 2020-21, de forma extraordinària i seguint les indicacions de les autoritats sanitàries.

Per saber com es durà a terme la docència en la titulació, us recomanem llegir l'apartat "ADAPTACIÓ DE LA DOCÈNCIA A LA NOVA NORMALITAT PER AL CURS 2020-21 A CAUSA DE LA COVID-19".

La informació de les guies pot variar fins al dia que comenci la matrícula, que és el 15 de juliol en el cas dels màsters i el 28 de juliol en el cas dels graus.