2016_17
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria
A A 
català 
Eng. de la Seguretat Informàtica i Intel·ligència Artificial (2016)
 Assignatures
  TREBALL DE FI DE MÀSTER
   Criteris i procediments d’avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Elaboració del treball de fi de grau
A1
A2
A3
TFM
G2
G3
CT1
CT2
CT3
CT4
CT6
CT8
Els aspectes bàsics que l'estudiant ha d'incloure en la memòria escrita són els següents:
• Introducció: presentació del problema abordat, objectius a complir.
• Estat de l'art de l'àrea del treball, explicant les propostes de solució del problema plantejades fins al moment i les seves limitacions.
• Solució innovadora al problema plantejat: mètodes utilitzats, sistemes informàtics construïts, aspectes de disseny i implementació, etc.
• Proves realitzades, avaluació detallada de la proposta plantejada en diferents casos d'estudi.
• Conclusions del treball plantejat, línies de treball futur.
• Bibliografia rellevant.
60%
Presentació i defensa del treball de fi de grau
TFM
CT1
El treball serà presentat de forma oral per l'alumne davant un tribunal de 3 professors. La presentació oral serà de 30-45 minuts, seguida per un torn de preguntes i comentaris a l'alumne pels membres del tribunal.
Finalment, el tribunal es reunirà en una sessió privada per decidir la qualificació de l'alumne que, com en qualsevol altra assignatura, estarà entre 0 i 10. En l'avaluació el tribunal tindrà en compte la qualitat cientificotècnica del treball, el grau de compliment dels objectius (indicats en la proposta inicial de treball assignada a l'alumne), la qualitat i completesa de la documentació escrita, la claredat en l'exposició oral, l'adequació de les respostes de l'alumne a les qüestions plantejades pel tribunal i la informació proporcionada pel director en el seu informe confidencial.
40%
Altres
 
Altres comentaris i segona convocatòria

La memòria del treball en format electrònic, juntament amb 3 còpies escrites, hauran de ser lliurades al coordinador del Màster abans de la data límit de cada convocatòria.

El treball serà presentat de forma oral per l'alumne davant un tribunal de 3 professors doctors del Departament d'Enginyeria Informàtica i Matemàtiques. Aquests professors tindran els rols de president, vocal i secretari del tribunal. El director del treball (i els possibles codirectors) no poden formar part d'aquest tribunal. S'establiran mecanismes perquè els tribunals es construeixin de manera aleatòria i equitativa entre tots els professors doctors membres dels grups de recerca especialitzats en Seguretat Informàtica i Intel.ligencia Artificial del Departament d'Enginyeria Informàtica i Matemàtiques. El coordinador del Màster realitzarà la tasca de definició dels tribunals i assignació dels treballs als mateixos. Aquesta tasca es realitzarà un cop s'hagin lliurat els treballs finalitzats en alguna de les convocatòries disponibles i se sàpiga el nombre de treballs a avaluar. El coordinador del Màster, una vegada formats els tribunals, farà arribar les còpies escrites i electrònica dels treballs a avaluar als membres del tribunal. El director del treball ha de lliurar al coordinador del Màster en un sobre tancat l'informe confidencial sobre la feina, que el coordinador farà arribar al president del tribunal abans de la presentació. El president del tribunal serà el responsable de fixar el dia, hora i lloc de la presentació pública del treball, dins dels terminis temporals establerts en la convocatòria, assegurant-se que hi hagi temps suficient perquè els membres del tribunal puguin analitzar de forma adequada la memòria escrita.