Grado de Infermeria (Campus Baix Penedès) (2016) |
![]() |
![]() |
![]() |
DATOS IDENTIFICATIVOS | 2017_18 |
Asignatura | PRINCIPIOS DE NUTRICIÓN EN ENFERMERÍA | Código | 18254108 | |||||
Titulación |
|
Ciclo | 1º | |||||
Descriptores | Cr.totales | Tipo | Curso | Periodo | ||||
3 | Obligatoria | Segundo | 1Q |
Competencias | Resultados de aprendizaje | Contenidos |
Planificación | Metodologías | Atención personalizada |
Evaluación | Fuentes de información | Recomendaciones |
Tipo A | Código | Competencias Específicas |
A5.1 | Conèixer i valorar les necessitats nutricionals de les persones sanes i amb problemes de salut al llarg del cicle vital, per a promoure i reforçar pautes de conducta alimentària saludable. | |
A5.2 | Identificar els nutrients i els aliments en què es troben. | |
A5.3 | Identificar els problemes nutricionals de major prevalença i seleccionar les recomanacions dietètiques adequades. | |
Tipo B | Código | Competencias Transversales |
CT3 | Resoldre problemes de manera crítica, creativa i innovadora en el seu àmbit d’estudi | |
Tipo C | Código | Competencias Nucleares |