Guia docent Facultat d'Infermeria |
català |
Grau en Infermeria (Seu Baix Penedès) (2016) |
Assignatures |
PRINCIPIS DE NUTRICIÓ A INFERMERIA |
Fonts d'informació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2023_24 |
Assignatura | PRINCIPIS DE NUTRICIÓ A INFERMERIA | Codi | 18254108 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Segon | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Bàsica |
Salas-Salvadó, Nutrición y dietètica clínica, 4a Ed, 2019 Brown, Nutrición en las diferentes etapas de la vida, 5a Ed, 2014 Anderson, P, Enfermedades de origen alimentario, su prevención, Díaz de Santos, 2005 Thompson, Manore y Baughan, Nutrición, Pearson Educación, 2008 Mahan LK i Escott-Stump, S., Krause, Dietoterapia, Masso, 2021 |
- Amigo, P. et al., Nutrició humana i dietètica, Universitat Rovira i Virgili, 2010 -Brown, J.E., et al., Nutrición en las diferentes etapas de la vida, McGraw Hill Interamericana, cop. 2014 - Mataix Verdú, F. J., Nutrición y alimentación humana, Ergon, 2015 - Mahan LK i Raymond, J.L., Krause Dietoterapia, Elsevier, 2017 - Castillo Hernández, J.L., Nutrición comunitaria: métodos y estrategia Elsevier, 2015 - Gómez Candela, C., et al. Alimentación, nutrición y cáncer : prevención y tratamiento, Universidad Nacional de Educación a Distancia, 2016 - Coultate,T.P., Manual de química i bioquímica de los alimentos, Acribia, 2007 - Martínez, J. A., Nutrición saludable frente a la obesidad : bases científicas y aspectos dietéticos, Médica Panamericana, cop. 2014 - Thompson, J.L., Manore,M.M., y Vaughan,L.A., Nutrición, Pearson Educación , 2008 - Martín Salinas,C. y Díaz Gómez, J., Nutrición y dietética, Difusión Avances de Enfermería, 2009 - Ross, A.C., et al., Nutrición en la salud y la enfermedad Wolters Kluwer Health, 2014 - Pascual Anderson, M.R., Enfermedades de origen alimentario: su prevención, Diaz de Santos, 2005 - Jáuregui Lobera, I., et al., Nuevas tendencias en alimentación y salud IC, 2014 - Ming Yeong, L.,Lo esencial en metabolismo y nutrición, Elsevier, 2010 - Salas-SalvadorJ. i Babio, N., Nutrició humana i dietètica, Publicacions URV, 2010 - Menendez, M.A., Los alimentos funcionales : nuevos alimentos para un nuevo estilo de vida, Fundación Alimerka , 2013 |
|
Complementària | |
Les fonts complementàries s’indiquen dins l’espai de treball de l’assignatura. |