2020_21
Universidad
Rovira y Virgili
Guía docente 
Facultad de Enfermería
A A 
castellano 
 
Grado en Enfermería (Campus Baix Penedès) (2016)
 Asignaturas
  PRÁCTICAS CLÍNICAS IV
DATOS IDENTIFICATIVOS 2020_21
Asignatura (*) PRÁCTICAS CLÍNICAS IV Código 18254121
Titulación
Grado en Enfermería (Campus Baix Penedès) (2016)
Ciclo
Descriptores Cr.totales Tipo Curso Periodo Horarios y datos del examen
17 Obligatoria Cuarto AN
Modalidad y lengua de impartición Ver grupos de trabajo
Prerrequisitos
Departamento Enfermería
Coordinador/a
ROCA BIOSCA, MARIA ALBA
Correo-e roser.ricoma@urv.cat
maria.jimenez@urv.cat
carmen.ortega@urv.cat
annamaria.vallverdu@urv.cat
marta.fernandez@urv.cat
alba.roca@urv.cat
mariacarmen.miret@urv.cat
laura.duran@urv.cat
nuria.gresa@urv.cat
Profesores/as
RICOMÀ MUNTANÉ, MARIA DEL ROSER
JIMÉNEZ HERRERA, MARÍA FRANCISCA
ORTEGA SEGURA, CARMEN
VALLVERDU RIVERO, ANNA MARIA
FERNÁNDEZ YAGÜE, MARTA
ROCA BIOSCA, MARIA ALBA
MIRET FERRANDO, MARIA CARMEN
DURAN MARQUEZ, LAURA
GRESA PÉREZ, NÚRIA
Web
Información relevante

A causa de l’emergència sanitària provocada per la COVID-19 poden haver-hi canvis en la docència, avaluació i calendaris del curs 2020-21. Aquests canvis s’informaran a l’espai Moodle de cada assignatura. Per tal de garantir la seguretat de la comunitat universitària, no poden accedir a les instal·lacions de la URV les persones amb simptomatologia de COVID-19, les persones a qui s’ha diagnosticat la malaltia i no han finalitzat el període d’aïllament requerit, i les persones que conviuen o han estat en contacte durant el període que en cada moment determinin les autoritats sanitàries amb altres persones amb símptomes d’infecció respiratòria aguda (febre, tos, dificultat respiratòria, etc.). Les persones a qualsevol instal·lació o edifici de la URV han de respectar les mesures d’higiene i seguretat que es dictin en cada moment (mascareta, rentat de mans, distancia, etc…). L’estudiant s’ha de comprometre per escrit a complir aquestes dues mesures signant el document de compromís d’autoresponsabilitat creat per a tal fi que trobarà a l’espai moodle de l’assignatura. 


L’assignatura infermeria en situacions crítiques és de caràcter teòric-pràctic i té com a propòsit preparar als estudiants en l’atenció d’infermeria en situació crítica; tenint en compte els problemes de salut més prevalent, les causes, els efectes, les formes d’afrontament i les necessitats d’atenció per el manteniment de la homeòstasi durant els trastorns que posen en perill la vida.
(*)La Guía docente es el documento donde se visualiza la propuesta académica de la URV. Este documento es público y no es modificable, excepto en casos excepcionales revisados por el órgano competente o debidamente revisado de acuerdo la normativa vigente.