2006_07
Guia docent 
Facultat d`Enologia
A A 
català 
 
 
Enginyeria Tècnica Agrícola esp. Indústries Agràries i Alimentàries (1997)
 Assignatures
  MICROBIOLOGIA
   Objectius d'aprenentatge
Objectius Competències
Conèixer el món dels microorganismes, la seva classificació i el paper del mateixos en la humanitat. A11
A12
Conèixer les tècniques d’estudi dels microorganismes. A12
Classificar els microorganismes en base a les tècniques descrites. A12
Aprendre a planificar i programar experiments en tot el seu conjunt, des de la previsió del material necessari fins la lectura dels resultats. A6
A22
B2
B3
B4
B5
B9
Conèixer i fer servir adequadament el vocabulari i la terminologia pròpies de la Microbiologia dels microorganismes d'interès industrial. C4
Relacionar l’estudi de la biologia dels microorganismes d’interès industrial amb altres disciplines biològiques afins. B2
B3
B9
Conèixer i saber fer servir les fons documentals que tracten els diferents aspectes de l’estudi dels microorganismes d’interès industrial. B2
B3
B4
B5
B9
Adquirir competències pràctiques mínimes per poder desenvolupar amb eficiència diferent tècniques microbiológiques. A6
A12
Conèixer les característiques definitòries dels principals grups microbians: morfològiques, metabòliques, etc. A11
C4
Conèixer i responsabilitzar-se sobre el paper del microorganismes en les indústries agroalimentàries. A22
A24
A30
Donar resposta a problemes en la indústria agroalimentària en els quals s'impliquin els microorganismes. A22
A24
A30