2009_10
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
 
Enginyeria Tècnica Agrícola esp. Indústries Agràries i Alimentàries (1997)
 Assignatures
  QUÍMICA
DADES IDENTIFICATIVES 2009_10
Assignatura (*) QUÍMICA Codi 19031007
Ensenyament
Enginyeria Tècnica Agrícola esp. Indústries Agràries i Alimentàries (1997)
Cicle 1er
Descriptors Crèd. Crèd. teoria Crèd. pràctics Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
9 6 3 Troncal Primer Anual
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Química Analítica i Química Orgànica
Coordinador/a
BUSTO BUSTO, OLGA
Adreça electrònica maribel.matheu@urv.cat
olga.busto@urv.cat
sandra.jornet@urv.cat
Professors/es
MATHEU MALPARTIDA, MARÍA ISABEL
BUSTO BUSTO, OLGA
JORNET OLIVERAS, SANDRA
Web
Descripció general i informació rellevant Estudi de les propietats i reactivitat dels compostos orgànics i inorgànics, posant èmfasi en els principals tipus de productes naturals presents als aliments. Estudi de l’estratègia de treball davant d’un problema analític d’interès agroalimentari i desenvolupament de una capacitat crítica d’aplicació dels mètodes (i del material de laboratori) emprats en l’anàlisi de mostres agroalimentàries.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent