2006_07
Guia docent 
Facultat d`Enologia
A A 
català 
 
 
Enginyeria Tècnica Agrícola esp. Indústries Agràries i Alimentàries (1997)
 Assignatures
  OPERACIONS BÀSIQUES I TECNOLOGIES D'ALIMENTS
DADES IDENTIFICATIVES 2006_07
Assignatura OPERACIONS BÀSIQUES I TECNOLOGIES D'ALIMENTS Codi 19031010
Ensenyament
Enginyeria Tècnica Agrícola esp. Indústries Agràries i Alimentàries (1997)
Cicle 1er
Descriptors Crèd. Crèd. teoria Crèd. pràctics Tipus Curs Període
15 7.5 7.5 Troncal Segon Anual
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Enginyeria Quimica
Coordinador/a
FERRANDO COGOLLOS, MARIA MONTSERRAT
Adreça electrònica montse.ferrando@urv.cat
carme.guell@urv.cat
0
aleksandra.rozek1@urv.cat
irama.sanchez@urv.cat
maretva.baricot@urv.cat
laura.garcial@urv.cat
mariamarta.ferre@urv.cat
Professors/es
FERRANDO COGOLLOS, MARIA MONTSERRAT
GUELL SAPERAS, M? DEL CARMEN
MEZOHEGYI ., GERGO
ROZEK ., ALEKSANDRA
SANCHEZ BOSCAN, IRAMA MARIA
BARICOT MENDOZA, MARETVA DENISSE
GARCIA LLOBODANIN, LAURA
FERRE MALLOFRE, MARTA
Web
Descripció general i informació rellevant