|
|
DADES IDENTIFICATIVES |
2007_08 |
Assignatura |
OPERACIONS BÀSIQUES I TECNOLOGIES D'ALIMENTS |
Codi |
19031010 |
Ensenyament |
Enginyeria Tècnica Agrícola esp. Indústries Agràries i Alimentàries (1997) | |
Cicle |
1er |
Descriptors |
Crèd. |
Crèd. teoria |
Crèd. pràctics |
Tipus |
Curs |
Període |
15 |
7.5 |
7.5 |
Troncal |
Segon |
Anual
|
Modalitat i llengua d'impartició |
Veure grups activitat
|
Prerequisits |
|
Departament |
Enginyeria Química
|
Coordinador/a |
FERRANDO COGOLLOS, MARIA MONTSERRAT | |
Adreça electrònica |
montse.ferrando@urv.cat francisco.lopez@urv.cat carme.guell@urv.cat laura.garcia@urv.cat mariamarta.ferre@urv.cat ronaldalexander.miranda@urv.cat
|
Professors/es |
FERRANDO COGOLLOS, MARIA MONTSERRAT | LÓPEZ BONILLO, FRANCISCO | GÜELL SAPERAS, Mª DEL CARMEN | GARCIA LLOBODANIN, LAURA | FERRÉ MALLOFRÉ, MARTA | MIRANDA ACEVEDO, RONALD ALEXANDER |
|
Web |
|
Descripció general i informació rellevant |
|
|