2009_10
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
 
Enginyeria Tècnica Agrícola esp. Indústries Agràries i Alimentàries (1997)
 Assignatures
  OPERACIONS BÀSIQUES I TECNOLOGIES D'ALIMENTS
   Competències
Codi  
A5 Resoldre problemes quantitatius senzills relatius a processos químics i bioquímics.
A18 Conèixer i entendre els processos de producció de matèries primes (plantes i animals).
A19 Coneixements de materials, i aspectes de disseny funcional, racional i higiènic de la indústria agroalimentària.
A22 Conèixer els processos tecnològics de la indústria agroalimentària.
A23 Conèixer els fonaments de la enginyeria de processos agroalimentaris i ser capaç d'aplicar-los al càlcul d'equips i instal.lacions de procés.
B1 Aprendre a aprendre.
B2 Resoldre problemes de forma efectiva.
B3 Aplicar pensament crític, lògic i creatiu.
B4 Treballar de forma autònoma amb iniciativa.
B5 Treballar de forma col·laborativa.
B8 Sensibilització en temes medioambientals.
B9 Planificació i organització.
B10 Capacitat de lideratge.
B11 Motivació per la qualitat.
B12 Presa de desicions.
C2 Utilitzar com a usuari les eines bàsiques en TIC.
C4 Expressar-se correctament (tant de forma oral com escrita) en la llengua pròpia.