2009_10
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
 
Enginyeria Tècnica Agrícola esp. Indústries Agràries i Alimentàries (1997)
 Assignatures
  OPERACIONS BÀSIQUES I TECNOLOGIES D'ALIMENTS
   Objectius d'aprenentatge
Objectius Competències
Conèixer i entendre els processos de producció de matèries primes (plantes i animals). A18
Conèixer els processos tecnològics de la indústria agroalimentària. A22
Conèixer els fonaments de la enginyeria de processos agroalimentaris i ser capaç d'aplicar-los al càlcul d'equips i instal.lacions de procés. A23
Resoldre problemes quantitatius senzills relatius a processos químics i bioquímics. A5
Coneixements de materials, i aspectes de disseny funcional, racional i higiènic de la indústria agroalimentària. A19
Aprendre a aprendre. B1
Resoldre problemes de forma efectiva. B2
Aplicar pensament crític, lògic i creatiu. B3
Treballar de forma autònoma amb iniciativa. B4
Treballar de forma col·laborativa B5
Sensibilització en temes medioambientals. B8
Planificació i organització. B9
Capacitat de lideratge. Motivació per la qualitat. Presa de desicions. B10
B11
B12
Utilitzar com a usuari les eines bàsiques en TIC. Expressar-se correctament (tant de forma oral com escrita) en la llengua pròpia. C2
C4