2009_10
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
 
Enginyeria Tècnica Agrícola esp. Indústries Agràries i Alimentàries (1997)
 Assignatures
  OPERACIONS BÀSIQUES I TECNOLOGIES D'ALIMENTS
   Metodologies
Metodologies
  Descripció
Activitats Introductòries Presentació dels continguts i organització del curs
Sessió Magistral Presentació dels continguts
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària Resolució de problemes de diferents graus de dificultat
Pràctiques a laboratoris Realització de les següents pràctiques:
Pràctica 1: Destil.lació
Pràctica 2: Pasteurització
Pràctica 3: Assecat de sòlids
Pràctica 4: Torre d’humidificació
Pràctica 5: Reactors
Pràctica 6: Liofilització
Treballs Realització en grup de treballs relacionats amb cada unitat dels continguts. En tot el curs es lliuren 6 ó 7 treballs