2009_10
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
 
Enginyeria Tècnica Agrícola esp. Indústries Agràries i Alimentàries (1997)
 Assignatures
  OPERACIONS BÀSIQUES I TECNOLOGIES D'ALIMENTS
   Avaluació
  Descripció Pes
Sessió Magistral Es realitzen un total de quatre proves: dues en el primer quadrimestre i dues en el segon 55%
Pràctiques a laboratoris És obligatòria l'assistència a les pràctiques per tal d'aprovar l'assignatura

Es lliura un informe de les pràctiques realitzades al laboratori i es realitza una prova escrita sobre els continguts treballats en les pràctiques (Informe: 15%, examen de pràctiques:15%)
30%
Treballs Es lliuren un total de 6 ó 7 activitats durant el curs 15%
 
Altres comentaris i segona convocatòria

Els percentatges anterirors es refereixen al sistema d'avaluacio continuada, que és el recomanat. En segona convocatòria es realitza una prova escrita que té un pes del 55%. Pràctiques: 30 % (nota assolida durant el curs); Treballs: 15% (nota assolida durant el curs).