Enginyeria Tècnica Agrícola esp. Indústries Agràries i Alimentàries (1997) |
Assignatures |
QUÍMICA I CONTROL ANALÍTIC DELS ALIMENTS |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2009_10 |
Assignatura | QUÍMICA I CONTROL ANALÍTIC DELS ALIMENTS | Codi | 19031103 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1er | |||||
Descriptors | Crèd. | Crèd. teoria | Crèd. pràctics | Tipus | Curs | Període | ||
4.5 | 1.5 | 3 | Obligatòria | Segon | Segon |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | Pes | ||
Pràctiques a laboratoris | Bona praxis al laboratori Redacció d'un Informe Final i Llibreta Controls Examen-Problemes-Qüestions |
5% 5% 15% 25% |
|
Fòrums de discussió | S'avaluarà la participació, l'interés i la qualitat dels comentaris | 5% | |
Resolució de problemes, exercicis | Resolució de problemes relacionats amb la solució pràctica d’anàlisi química d'aliments | 10% | |
Supòsits pràctics/ estudi de casos | Tasques amb data límit d'entrega | 15% | |
Proves mixtes | Examen fnal si no es duu a terme l'avaluació continuada | 100% | |
Proves objectives de preguntes curtes | Preguntes conceptuals sobre els mètodes d'anàlisi enològica | 10% | |
Proves objectives de tipus test | Preguntes conceptuals sobre els mètodes d'anàlisi enològica | 10% | |
Altres | En alguns casos concrets, existeix la possibilitat de realitzar un examen pràctic |
a considerar en cada cas | |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
Les pràctiques de laboratori són obligatòries |