2009_10
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
 
Enginyeria Tècnica Agrícola esp. Indústries Agràries i Alimentàries (1997)
 Assignatures
  PRODUCTES QUÍMICS EN LA PRODUCCIÓ I TRANSFORMACIÓ DELS ALIMENTS
DADES IDENTIFICATIVES 2009_10
Assignatura (*) PRODUCTES QUÍMICS EN LA PRODUCCIÓ I TRANSFORMACIÓ DELS ALIMENTS Codi 19031201
Ensenyament
Enginyeria Tècnica Agrícola esp. Indústries Agràries i Alimentàries (1997)
Cicle 1er
Descriptors Crèd. Crèd. teoria Crèd. pràctics Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
4.5 4.5 0 Optativa Primer
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Química Analítica i Química Orgànica
Coordinador/a
MANTECÓN ARRANZ, ANA MARIA
Adreça electrònica anamaria.mantecon@urv.cat
Professors/es
MANTECÓN ARRANZ, ANA MARIA
Web
Descripció general i informació rellevant En aquesta assignatura ES PRETÉN CONEIXER ELS TIPUS I FORMES D'ACCIÓ DELS PRINCIPALS PLAGUICIDES I DELS ADDITIUS ALIMENTARIS
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent