2011_12
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
 
Enginyeria Tècnica Agrícola esp. Indústries Agràries i Alimentàries (1997)
 Assignatures
  MANTENIMENT A INDÚSTRIES AGRÀRIES I ALIMENTÀRIES
   Competències
Codi  
A7 Conèixer els conceptes bàsics de mecànica, electricitat, termodinàmica i mecànica de fluids, i plantejar i resoldre problemes bàsics aplicats a les indústries agroalimentàries.
A9 Conèixer els elments de normalització i simbologia de representació gràfica.
A13 Conèixer els principlas impactes ambientals relacionats amb la indústria agroalimentària, conèixer eines preventives i correctives i poder mesurar i valorar impactes ambientals.
A19 Coneixements de materials, i aspectes de disseny funcional, racional i higiènic de la indústria agroalimentària.
A21 Planificar, dirigir i executar un projecte de construcció d'una indústria agroalimentària, sabent adequar sistemes elèctrics, necessitats frigorífiques i de calefacció i instal.lacions d'aigües i desaigües.
A23 Conèixer els fonaments de la enginyeria de processos agroalimentaris i ser capaç d'aplicar-los al càlcul d'equips i instal.lacions de procés.
A24 Saber controlar les operacions que intervenen en els processos industrial de fabricació, transformació i/o fraccionament i envasat de productes alimentaris.
A28 Saber realitzar controls de qualitat, i saber realitzar una planificació i certificacions de qualitat de productes. Conèixer i aplicar la Traçabilitat.
A29 Saber aplicar les Nomes de Qualitat, portar a terme avaluacions, i saber disenyar, ejecutar i realitzar seguiments de APPCC.
A30 Conèixer el desenvolupament i la innovació en la indústria alimentària, i el fonaments relacionats amb la higiene i seguretat de productes alimentàris.
A32 Conèixer i utilitzar eines i sistemes que facilitin la gestió empresarial.
A40 Tenir capacitat per a dirigir, implementar i interpretar un projecte i plans d'actuació integrals.
B2 Resoldre problemes de forma efectiva.
B8 Sensibilització en temes medioambientals.
B9 Planificació i organització.