Enginyeria Tècnica Agrícola esp. Indústries Agràries i Alimentàries (1997) |
Assignatures |
ANÀLISI DELS ALIMENTS |
Continguts |
DADES IDENTIFICATIVES | 2011_12 |
Assignatura | ANÀLISI DELS ALIMENTS | Codi | 19031203 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Crèd. teoria | Crèd. pràctics | Tipus | Curs | Període | ||
6 | 3 | 3 | Optativa | Segon |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tema | Subtema |
Introducció | L'anàlisi química El procès analític Sistemàtica de l'anàlisi d'aliments Mostreig |
Mètodes volumètrics | Fonaments Aplicacions en l'anàllisi d'aliments |
Mètodes electroanalítics | Fonaments Aplicacions en l'anàlisi d'aliments |
Mètodes óptics | Fonaments Aplicacions en l'anàlisi d'aliments |
Mètodes cromatogràfics | Fonaments Aplicacions en l'anàlisi d'aliments |
Control de qualitat en la indústria agroalimentària | Generalitats dels processos de certificació/acreditació Control estadístic de processos Comparacions interlaboratori |