2010_11
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
 
Enginyeria Tècnica Agrícola esp. Indústries Agràries i Alimentàries (1997)
 Assignatures
  ANÀLISI DELS ALIMENTS
   Avaluació
  Descripció Pes
Pràctiques a laboratoris Inclou la realització d'un treball previ de documentació, la realització de les pràctiques al laboratori i la presentació de la llibreta de laboratori 20%
Fòrums de discussió Aquesta nota complementa la nota del laboratori per fer-la arribar a un 30 % 10%
Treballs Treballs realitzats al llarg del curs 10%
Presentacions / exposicions Nota que consta de dues parts: la primera sobre la preparació dels treballs i la segona sobre la presentació a l'aula 30%
Proves mixtes Examen final de l'assignatura que inclou part teòrica i part pràctica basada en alguns dels treballs realitzats al llarg del curs 30%
 
Altres comentaris i segona convocatòria