2009_10
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
 
Enginyeria Tècnica Agrícola esp. Indústries Agràries i Alimentàries (1997)
 Assignatures
  MICROBIOLOGIA D'ALIMENTS
DADES IDENTIFICATIVES 2009_10
Assignatura (*) MICROBIOLOGIA D'ALIMENTS Codi 19031204
Ensenyament
Enginyeria Tècnica Agrícola esp. Indústries Agràries i Alimentàries (1997)
Cicle 1er
Descriptors Crèd. Crèd. teoria Crèd. pràctics Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
6 3 3 Optativa Primer
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Ciències Mèdiques Bàsiques
Coordinador/a
CANO LIRA, JOSÉ FRANCISCO
STCHIGEL GLIKMAN, ALBERTO MIGUEL
Adreça electrònica josep.cano@urv.cat
albertomiguel.stchigel@urv.cat
Professors/es
CANO LIRA, JOSÉ FRANCISCO
STCHIGEL GLIKMAN, ALBERTO MIGUEL
Web
Descripció general i informació rellevant Donar a conèixer diferents aspectes relacionats amb el mon dels microorganismes en els aliments: quina es la microbiota normal dels aliments, quines tècniques de conservació es poden aplicar per a la seva preservació, les necessitats nutricionals i les capacitats metabòliques dels microorganismes, quins tipus de alteració produeixen en els aliments, quines son les tècniques microbiològiques emprades al laboratori per el seu enriquiment, aïllament e identificació, i quantificació dels microorganismes, quines son las malalties relacionats amb la presència dels microorganismes en els aliments, quina estructura i mecanisme de accions tenen les toxines microbianes.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent