2006_07
Guia docent 
Facultat d`Enologia
A A 
català 
 
 
Enginyeria Tècnica Agrícola esp. Indústries Agràries i Alimentàries (1997)
 Assignatures
  MICROBIOLOGIA D'ALIMENTS
   Objectius d'aprenentatge
Objectius Competències
Conèixer diferents aspectes relacionats amb el món dels microorganismes en els aliments A11
A12
A22
B1
Saber descriure quina és la microbiota normal dels aliments A12
A24
B2
B3
B4
Conèixer i aplicar les tècniques de conservació dels aliments A16
A19
A22
A24
A25
A28
A29
A30
A31
B2
B3
B4
B12
Conèixer les necessitats nutricionals i les capacitats metabòliques dels microorganismes A11
Conèixer i determinar quins tipus d’alteracions microbianes es produeixen en els aliments A6
A12
A16
A22
A25
A28
A29
A30
A31
B1
B2
B3
B4
B11
B12
C4
Conèixer i fer servir les tècniques microbiològiques emprades al laboratori per l’enriquiment, aïllament, identificació, i quantificació dels microorganismes A6
A12
Conèixer quines són les malalties relacionades amb la presència dels microorganismes en els aliments A17
A22
A25
B3
Conèixer quina estructura i mecanisme d’acció tenen les toxines microbianes A4
A17
A25
Conèixer i fer servir adequadament el vocabulari i la terminologia pròpies de la Microbiologia dels microorganismes d'interès industrial. A11
B1
C1
C4
Aprendre a planificar i programar experiments en tot el seu conjunt, des de la previsió del material necessari fins la lectura dels resultats A6
A12
B1
B2
B4
B5
B9
B11
C5