2006_07
Guia docent 
Facultat d`Enologia
A A 
català 
 
 
Enginyeria Tècnica Agrícola esp. Indústries Agràries i Alimentàries (1997)
 Assignatures
  MICROBIOLOGIA D'ALIMENTS
   Planificació
Metodologies  ::  Proves
  Competències (*) Hores a classe Hores fora de classe (**) Hores totals
Activitats Introductòries
1 1.5 2.5
 
Sessió Magistral
24 36 60
Estudis previs
0 9 9
Pràctiques a laboratoris
30 30 60
Presentacions / exposicions
5 10 15
Treballs
0 5 5
 
Atenció personalitzada
3 0 3
 
Proves de Desenvolupament
1 0 1
Proves objectives de preguntes curtes
1 0 1
Proves pràctiques
1 0 1
 
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor.
(**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat