2006_07
Guia docent 
Facultat d`Enologia
A A 
català 
 
 
Enginyeria Tècnica Agrícola esp. Indústries Agràries i Alimentàries (1997)
 Assignatures
  MICROBIOLOGIA D'ALIMENTS
   Avaluació
  Descripció Pes
Sessió Magistral Es valorarà la assistencia i participació a clase Sense %
Pràctiques a laboratoris Assitencia obligatoria 20%
Presentacions / exposicions Seminaris amb presentació escrita i oral de temes d'actualitat relacionats amb l'assignatura 30%
Treballs Informe final de pràctiques. Inclosa dintre del 20% de Pràctiques de laboratori
Proves de Desenvolupament esquemes i preguntes sobre els temes teòrics. Total proves 50%
Proves objectives de preguntes curtes esquemes i preguntes sobre els temes teòrics. Total proves 50%
Proves pràctiques Problemes, esquemes i preguntes sobre els temes pràctics. Total proves 50%
 
Altres comentaris i segona convocatòria