2006_07
Guia docent 
Facultat d`Enologia
A A 
català 
 
 
Enginyeria Tècnica Agrícola esp. Indústries Agràries i Alimentàries (1997)
 Assignatures
  INTRODUCCIÓ A LA VITICULTURA
DADES IDENTIFICATIVES 2006_07
Assignatura INTRODUCCIÓ A LA VITICULTURA Codi 19031205
Ensenyament
Enginyeria Tècnica Agrícola esp. Indústries Agràries i Alimentàries (1997)
Cicle 1er
Descriptors Crèd. Crèd. teoria Crèd. pràctics Tipus Curs Període
6 4.5 1.5 Optativa Segon
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Bioquimica i Biotecnologia
Coordinador/a
FORT MARSAL, MARIA FRANCESCA
Adreça electrònica agusti.villarroya@urv.cat
mariafrancesca.fort@urv.cat
catalina.baig@urv.cat
Professors/es
VILLARROYA SERAFINI, AGUSTI
FORT MARSAL, MARIA FRANCESCA
BAIG CAIMI, CATALINA
Web
Descripció general i informació rellevant Donar la informació suficient que permeti als alumnes adquirir unes nocions prelimirars del món de la biología de la vinya i la viticultura.