2006_07
Guia docent 
Facultat d`Enologia
A A 
català 
 
 
Enginyeria Tècnica Agrícola esp. Indústries Agràries i Alimentàries (1997)
 Assignatures
  INTRODUCCIÓ A LA VITICULTURA
   Continguts
Tema Subtema
BLOC 1: INTRODUCCIÓ. TEMA 1. HISTÒRIA DE LA VINYA I DEL VI
TEMA 2. NOCIONS D'ECONOMIA I LEGISLACIÓ VITÍCOLA
BLOC 2: CARACTERÍSTIQUES DE LA PLANTA. TEMA 3. CLASSIFICACIÓ SISTEMÀTICA I CLASSIFICACIÓ PRÀCTICA DE LA VINYA
TEMA 4. ELS ÒRGANS DE LA VINYA
TEMA 5. EL CICLE VEGETATIU I EL CICLE REPRODUCTOR
TEMA 6. EL SÒL I EL CLIMA DE LA VINYA
BLOC 3 : MULTIPLICACIÓ DEL CEP. TEMA 7. MILLORA DE LES VARIETATS
TEMA 8. MULTIPLICACIÓ I PROPAGACIÓ DE LA VINYA
BLOC 4: PLANTACIÓ D'UNA VINYA. TEMA 9. PREPARACIÓ DEL TERRENY PER A LA PLANTACIÓ D'UNA VINYA
TEMA 10. DISSENY DE LA PLANTACIÓ D'UNA VINYA
BLOC 5: TÈCNIQUES DE CONREU D'UNA VINYA. TEMA 11. LA PODA I LA FORMACIÓ DE LA CANÒPIA
TEMA 12. ADOVAT DE LA VINYA I MANCANCES NUTRITIVES
TEMA 13. PRINCIPALS OPERACIONS DE CONREU
TEMA 14. MALALTIES DE LA VINYA
BLOC 6: LA COLLITA. TEMA 15. LA VEREMA
BLOC 7: CONCLUSIONS. TEMA 16. PRODUCCIÓ I QUALITAT
PRÀCTIQUES. Nº1: PREPODA I PODA

Nº2: MORFOLOGIA, ESTADIS FENOLÒGICS (1a. part) I CONDUCCIÓ

Nº3: DVD DE DIVERSOS TEMES DE VITICULTURA

Nº4: AMPELOGRAFIA I ESTADIS FENOLÒGICS (2a. part)

Nº5: PLANTACIÓ I CONREU D'UNA VINYA