2006_07
Guia docent 
Facultat d`Enologia
A A 
català 
 
 
Enginyeria Tècnica Agrícola esp. Indústries Agràries i Alimentàries (1997)
 Assignatures
  ARBORICULTURA MEDITERRÀNIA
   Objectius d'aprenentatge
Objectius Competències
Explicar la morfologia, fisiologia i sistemàtica de l'arbre fruiter en general. A4
A10
A11
A17
A18
A27
B1
B8
C2
Comprendre la incidència dels factors climàtics i edàfics sobre la producció i el desenvolupament vegetatiu de l'arbre fruiter. A4
A10
A17
A18
B1
B6
B8
C2
Determinar les principals tècniques de propagació, plantació i tècniques de conreu de l'arbre fruiter. A3
A10
A13
A15
A17
A18
B1
B6
B8
B11
C2
Conèixer l'origen, les principals zones de conreu, l'evolució de la producció del garrofer, l'olivera, l'avellaner i l'ametller i la comercialització dels seus fruits. A10
A18
A22
A25
A35
B1
B8
B11
C2
Distingir les característiques morfològiques del material vegetal de garrofer, l'olivera, l'avellaner i l'ametller. A13
A17
A18
A27
A37
B1
B8
B11
C2
Predir les exigències ecològiques del garrofer, l'olivera, l'avellaner i l'ametller en funció i relació amb el seu cicle vegetatiu. A4
A10
A11
A17
A18
A37
B1
B8
B11
C2
Aplicar les tècniques adients de conreu del garrofer, l'olivera, l'avellaner i l'ametller. A10
A13
A15
A17
A18
A37
B1
B6
B8
B11
C2
Distingir les principals plagues i malalties del garrofer, l'olivera, l'avellaner i l'ametller i tractar-les tenint en compte sempre la legislació vigent. A3
A11
A13
A15
A17
A18
A28
B1
B6
B8
B11
C2
Transferir coneixements teòrics a través de l'anàlisi crític d'articles mitjançant treball en equip. A10
A13
A39
B1
B3
B5
B6
B7
B8
B9
B11
C1
C2
C4