2006_07
Guia docent 
Facultat d`Enologia
A A 
català 
 
 
Enginyeria Tècnica Agrícola esp. Indústries Agràries i Alimentàries (1997)
 Assignatures
  INTRODUCCIÓ A L'ENOLOGIA
   Objectius d'aprenentatge
Objectius Competències
Coneixer la composició del raïm i del most A4
A27
Coneixer les actuacions prefermentatives i la bioquímica de la fermentació alcohólica i malolàctica A12
A17
A18
A25
B1
B3
Coneixer els microorganismes que intervenen en el procés de vinificació A12
A17
A25
B1
B3
B9
C4
Coneixer els diferents mètodes de vinificaciói entendre la raó dels processos A17
A18
A25
B1
B7
C1
Aprendre a analitzar les diferents situacions que es poden donar durant el procés de vinificació A6
A18
A24
A27
A41
B2
B3
B8
C4
C5
coneixer els anàlisis basics per seguir el control d'una vinificació A6
A27
B8
C4