2011_12
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
 
Enginyeria Tècnica Agrícola esp. Indústries Agràries i Alimentàries (1997)
 Assignatures
  PRÀCTIQUES EN EMPRESA
   Pla específic d'actuació
Metodologies
  Descripció
Activitats Introductòries Presentació de l'assignatura
Selecció de posició de pràctiques Els estudiants seleccionen l'empresa en que volen realitzar les pràctiques, es posen en contacte amb l'empresa i aporten un CV.
Els alumnes han d'omplir conjuntament amb l'empresa la "Proposta d'estada en pràctiques" (document que es troba a la pàgina Moodle de l'assignatura), i presentar-lo als tutors acadèmics. Quan la proposta ha estat aprovada, l'alumne pot continuar amb els tràmits per realitzar l'estada.
Estada / execució de pràctiques Estada a l'empresa seguint els objectius i les tasques indicades en el document de "Proposta d'estada en pràctiques"
Treballs de pràctiques externes Una vegada finalitzada l'estada, i dintre dels terminis de convocatòria d'examen fixats en la guia docent, l'alumne presentarà un informe sobre l'estada en pràctiques que tindrà com a màxim 25 pàgines d'extensió (més annexos si es creu convenient).
Del treball entre 1-10 pàgines s'han de dedicar a descriure l'empresa, i entre 1-15 a descriure l'estada. S'ha d'incloure també una valoració personal.
Relació amb el tutor de pràctiques intern Es podrà consultar amb el tutor assignat temes relacionats amb l'estada i la redacció del treball.
Relació amb el tutor de pràctiques extern El tutor extern serà l'encarregat de srupervisar les tasques a l'empresa durant la realització de les pràctiques.
Presentacions / exposicions Com a part de l'avaluació, l'alumne haurà de preparar un treball sobre l'estada en pràctiques.
Mecanismes de coordinació i seguiment El tutor acadèmic i el de l'empresa estaràn en contacte per coordinar l'estada.