2011_12
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
 
Enginyeria Tècnica Agrícola esp. Indústries Agràries i Alimentàries (1997)
 Assignatures
  PRODUCTES LÀCTICS
   Objectius d'aprenentatge
Objectius Competències
Els objectius específics de l'assignatura són: - Conèixer la llet, la composició, l'estructura, la variabilitat i les fonts de la llet, també la seva estabilitat i els factors que l'afecten. - Saber els tractaments a què pot ser sotmesa des del moment en què és extreta de l'animal productor fins que arriba al consumidor. - Conèixer les causes del deteriorament de la llet i els procediments per a evitar-ho. - Conèixer els efectes provocats pels processos de conservació i per l'emmagatzematge i saber prevenir i controlar les reaccions de deteriorament. - Conèixer els derivats làctics i les seves característiques, composició i tecnologia i poder desenvolupar nous productes. - Saber les implicacions econòmiques i mediambientals de la indústria làctia. - Saber establir les pautes d'una gestió de qualitat eficaç.