Enginyeria Tècnica Agrícola esp. Indústries Agràries i Alimentàries (1997) |
Assignatures |
CONSERVACIÓ I DISTRIBUCIÓ D'ALIMENTS |
Objectius d'aprenentatge |
DADES IDENTIFICATIVES | 2011_12 |
Assignatura | CONSERVACIÓ I DISTRIBUCIÓ D'ALIMENTS | Codi | 19031241 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Crèd. teoria | Crèd. pràctics | Tipus | Curs | Període | ||
4.5 | 3 | 1.5 | Optativa | Primer |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Objectius | Competències | ||
Conèixer els processos tecnològics de la indústria agroalimentària. | A22 |
||
Conèixer els fonaments de la enginyeria de processos agroalimentaris i ser capaç d'aplicar-los al càlcul d'equips i instal.lacions de procés | A23 |
||
Conèixer les modificacions que sofreixen els aliments durant els processos de preparació, acondicionament, transformació i conservació. | A25 |
||
Aprendre a aprendre. | B1 |
||
Resoldre problemes de forma efectiva. | B2 |
||
Treballar de forma autònoma amb iniciativa. | B4 |
||
Treballar de forma col·laborativa. | B5 |
||
Utilitzar com a usuari les eines bàsiques en TIC. | C2 |
||
Expressar-se correctament (tant de forma oral com escrita) en la llengua pròpia. | C4 |