2006_07
University
Rovira y Virgili
Educational guide 
Facultat d`Enologia
A A 
 
 
Enologia (2003)
 Subjects
  BIOQUÍMICA I MICROBIOLOGIA ENOLÒGIQUES
IDENTIFYING DATA 2006_07
Subject BIOQUÍMICA I MICROBIOLOGIA ENOLÒGIQUES Code 19042006
Study programme
Enologia (2003)
Cycle 2nd
Descriptors Credits Theory credits Practical credits Type Year Period
13.5 9 4.5 Troncal First First
Modality and teaching language See working groups
Prerequisites
Department Bioquimica i Biotecnologia
Coordinator
GUILLAMON NAVARRO, JOSE MANUEL
E-mail rosaana.chiva@urv.cat
montserrat.poblet@urv.cat
josemanuel.guillamon@urv.cat
nicolasrozes@urv.cat
mjesus.torija@urv.cat
gerard.fonts@urv.cat
immaculada.andorra@urv.cat
albert.hurtado@urv.cat
nikolaos.kontoudakis@urv.cat
Lecturers
CHIVA TOMAS, ROSA ANA
POBLET ICART, MONTSERRAT
GUILLAMON NAVARRO, JOSE MANUEL
ROZES ., NICOLAS ANDRE LOUIS
TORIJA MARTINEZ, MARIA JESUS
FONTS GUZMAN, GERARDO
ANDORRA SOLSONA, IMMACULADA
HURTADO FERNANDEZ-ANCHUELA, ALBERT
KONTOUDAKIS -, NIKOLAOS
Web http://www.sre.urv.es/
Relevant information Conèixer les característiques morfològiques, fisiològics i moleculars dels microorganismes implicats en els processos enològics. Donar a conèixer els principis bioquímics bàsics de la maduració del raïm i dels processos de fermentació vínica, com a fonaments de la tecnologia enològica. Controlar i estabilitzar els vins des de el punt de vista microbiològic.