2008_09
Guia docent 
Facultat d`Enologia
A A 
català 
 
 
Enologia (2003)
 Assignatures
  BIOQUÍMICA I MICROBIOLOGIA ENOLÒGIQUES
DADES IDENTIFICATIVES 2008_09
Assignatura BIOQUÍMICA I MICROBIOLOGIA ENOLÒGIQUES Codi 19042006
Ensenyament
Enologia (2003)
Cicle 2on
Descriptors Crèd. Crèd. teoria Crèd. pràctics Tipus Curs Període
13.5 9 4.5 Troncal Primer Primer
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
GUILLAMÓN NAVARRO, JOSÉ MANUEL
Adreça electrònica montserrat.poblet@urv.cat
gemma.beltran@urv.cat
nicolasrozes@urv.cat
0
estibaliz.mateo@urv.cat
marta.sancho@urv.cat
Professors/es
POBLET ICART, MARIA MONTSERRAT
BELTRAN CASELLAS, GEMMA
ROZÈS ., NICOLAS ANDRE LOUIS
SALVADÓ BELART, ZOEL
MATEO ALESANCO, ESTÍBALIZ
SANCHO FORNER, MARTA
Web http://www.sre.urv.es/
Descripció general i informació rellevant Conèixer les característiques morfològiques, fisiològics i moleculars dels microorganismes implicats en els processos enològics. Donar a conèixer els principis bioquímics bàsics de la maduració del raïm i dels processos de fermentació vínica, com a fonaments de la tecnologia enològica. Controlar i estabilitzar els vins des de el punt de vista microbiològic.