2008_09
University
Rovira y Virgili
Educational guide 
Facultat d`Enologia
A A 
 
 
Enologia (2003)
 Subjects
  BIOQUÍMICA I MICROBIOLOGIA ENOLÒGIQUES
IDENTIFYING DATA 2008_09
Subject BIOQUÍMICA I MICROBIOLOGIA ENOLÒGIQUES Code 19042006
Study programme
Enologia (2003)
Cycle 2nd
Descriptors Credits Theory credits Practical credits Type Year Period
13.5 9 4.5 Troncal First First
Modality and teaching language See working groups
Prerequisites
Department Bioquímica i Biotecnologia
Coordinator
GUILLAMÓN NAVARRO, JOSÉ MANUEL
E-mail montserrat.poblet@urv.cat
gemma.beltran@urv.cat
nicolasrozes@urv.cat
0
estibaliz.mateo@urv.cat
marta.sancho@urv.cat
Lecturers
POBLET ICART, MARIA MONTSERRAT
BELTRAN CASELLAS, GEMMA
ROZÈS ., NICOLAS ANDRE LOUIS
SALVADÓ BELART, ZOEL
MATEO ALESANCO, ESTÍBALIZ
SANCHO FORNER, MARTA
Web http://www.sre.urv.es/
Relevant information Conèixer les característiques morfològiques, fisiològics i moleculars dels microorganismes implicats en els processos enològics. Donar a conèixer els principis bioquímics bàsics de la maduració del raïm i dels processos de fermentació vínica, com a fonaments de la tecnologia enològica. Controlar i estabilitzar els vins des de el punt de vista microbiològic.