Enologia (2003) |
Assignatures |
ENOLOGIA GENERAL |
DADES IDENTIFICATIVES | 2007_08 | |||||||||||||||||
Assignatura | ENOLOGIA GENERAL | Codi | 19042007 | |||||||||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2on | |||||||||||||||
Descriptors | Crèd. | Crèd. teoria | Crèd. pràctics | Tipus | Curs | Període | ||||||||||||
13.5 | 7.5 | 6 | Troncal | Primer | Anual |
|||||||||||||
Modalitat i llengua d'impartició | Veure grups activitat | |||||||||||||||||
Prerequisits | ||||||||||||||||||
Departament | Bioquímica i Biotecnologia |
|||||||||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | fernando.zamora@urv.cat marta.conde@urv.cat jmcanals@urv.cat mireia.esteruelas@urv.cat ignasi.batlle@urv.cat gerard.fonts@urv.cat antonio.coca@urv.cat nikolaos.kontoudakis@urv.cat |
|||||||||||||||
Professors/es |
|
|||||||||||||||||
Web | ||||||||||||||||||
Descripció general i informació rellevant | Desenvolupar els coneixements científics i tecnològics necessaris per a l’elaboració i l’anàlisi sensorial del vi. | |||||||||||||||||
|