2008_09
Guia docent 
Facultat d`Enologia
A A 
català 
 
 
Enologia (2003)
 Assignatures
  PRÀCTIQUES INTEGRADES ENOLÒGIQUES
   Objectius d'aprenentatge
Objectius Competències
1. Comprendre les tècniques i labors més freqüents en un celler. A2
A3
A4
A5
A6
A7
A8
A9
A10
A11
A12
A13
B1
B2
B3
B4
B5
B6
B7
B8
B9
C1
C5
2. Realitzar les tècniques i labors més freqüents en un celler. A2
A3
A5
A6
A7
A8
A9
A10
A11
A12
B1
B2
B3
B4
B5
B6
B7
B8
B9
C1
C2
C5
3. Participar de forma activa en les pràctiques. A2
A3
A8
A12
B1
B3
B4
B5
B7
B8
C2
C5
4. Implicar l'alumne a un treball d'equip. A2
A3
A8
A11
A12
B1
B8
C2
C5
5. Col.laborar en les tasques de tot el procés de vinificació. A8
B1
B2
B3
B5
B8
C2
C5
6. Respectar les règles d'higiena i seguretat en la bodega. A8
B1
B3
B9
C2
7. Analitzar i interpretar els controls de maduració del raïm. A5
A7
A8
A11
B1
B2
B3
B4
B5
C1
C2
C5
8. Analitzar i interpretar els controls dels mostos i vins. A5
A7
A8
A11
B1
B2
B3
B4
B5
C1
C2
C5
9. Inculcar un sentit crític en totes les tasques realitzades en un celler. A8
A11
B1
B2
B3
B4
B8
C1
C2
C5