2008_09
Guia docent 
Facultat d`Enologia
A A 
català 
 
 
Enologia (2003)
 Assignatures
  CULTURA VITIVINÍCOLA
   Objectius d'aprenentatge
Objectius Competències
Conèixer la Història de la Viticultura i Enologia. B1
B6
C2
C3
C4
Identificar els compostos presents als vi i la seva relació amb la salut humana. A5
A7
A8
A13
B1
B3
C3
Coneixer els efectes que els diferents additius i pràctiques enològiques i vitícoles tenen sobre la salut humana. A4
A5
A7
A8
B2
B3
B6
C3
Coneixer el metabolisme de l'alcohol i l'acetaldehid en humans. A8
A13
B1
B2
B3
B4
B6
B7
C3
Coneixer l'impacte medioambiental de les diferents pràctiques vitivinícoles. A1
A2
A3
A4
A5
A6
A10
B1
B2
B3
B4
B6
B8
B9
C1
C2
C3
Coneixer els mecanismes correctors de l'impacte medioambiental de les pràctiques vitivinícoles. A2
A3
A4
A5
A6
A10
A11
B1
B2
B3
B4
B9
Coneixer les implicacions gastronòmiques del consum de vi. A9
B1
B2
B6
C1
Coneixer les implicacions econòmiques a nivell mundial del comerç del vi i els seus derivats. A1
A5
A9
A12
B1
B2
B3
B8
B9
C1
C2
C3
C4
Coneixer el treball d'enoleg i el seu reconeixement social i legal a l'Estat espanyols i la Unió Europea. A1
A2
A4
A5
A7
A9
A11
B1
B3
B4
B6
B7
B8
B9
C1
C2
C3
C5
Coneixer les principals regions vitivinícoles espanyoles. A1
A5
A8
B1
B4
C1
C2
C3
C4
C5
Coneixer les principals regions vitivinícoles europees. A1
A5
A8
B1
B4
C1
C2
C3
C4
C5
Coneixer les principals regions vitivinícoles dels nous països productors. A1
A5
A8
B1
B4
C1
C2
C3
C4
C5
Coneixer les principals pràctiques enològiques implicades en vinificacions especials. A1
A5
A8
A12
B1
B8
Transferir coneixements teòrics a través de l'anàlisis crític d'articles mitjançant treball en equip. A1
A3
A4
A5
A11
B1
B2
B5
C2