2009_10
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
 
Enologia (2003)
 Assignatures
  VINS ESCUMOSOS I GASIFICATS
DADES IDENTIFICATIVES 2009_10
Assignatura (*) VINS ESCUMOSOS I GASIFICATS Codi 19042101
Ensenyament
Enologia (2003)
Cicle 2on
Descriptors Crèd. Crèd. teoria Crèd. pràctics Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
6 4.5 1.5 Obligatòria Segon Primer
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
GRAMONA MARTÍ, JAUME
Adreça electrònica jaume.gramona@urv.cat
jmcanals@urv.cat
mireia.esteruelas@urv.cat
raquel.gordillo@urv.cat
Professors/es
GRAMONA MARTÍ, JAUME
CANALS BOSCH, JUAN MIGUEL
ESTERUELAS COMA, MIREIA
GORDILLO HISADO, RAQUEL
Web http://moodle.urv.net
Descripció general i informació rellevant Conèixer els vins escumosos i saber com s’elaboren.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent