Enologia (2003) |
Assignatures |
ANÀLISI SENSORIAL APROFUNDIT |
Competències |
DADES IDENTIFICATIVES | 2008_09 |
Assignatura | ANÀLISI SENSORIAL APROFUNDIT | Codi | 19042208 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2on | |||||
Descriptors | Crèd. | Crèd. teoria | Crèd. pràctics | Tipus | Curs | Període | ||
4.5 | 3 | 1.5 | Optativa | Primer |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Codi | |
A8 | Transformar el raïm en most i el most en vi; controlar la evolució i transformació dels vins sotmesos a la criança i l’envelliment. |
B1 | Aprendre a aprendre. |
B3 | Aplicar pensament crític, lògic i creatiu. |
B7 | Comunicar-se de manera efectiva i amb asertivitat a l'entorn laboral i com a ciutadà. |
C1 | Dominar l’expressió i la comprensió d'un idioma estranger. |
C5 | Expressar-se correctament (tant de forma oral com escrita) en la llèngua pròpia. |