2009_10
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
 
Enologia (2003)
 Assignatures
  BIOTECNOLOGIA ENOLÒGICA
DADES IDENTIFICATIVES 2009_10
Assignatura (*) BIOTECNOLOGIA ENOLÒGICA Codi 19042211
Ensenyament
Enologia (2003)
Cicle 2on
Descriptors Crèd. Crèd. teoria Crèd. pràctics Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
4.5 3 1.5 Optativa Primer
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
OLGUIN ., NAIR TEMIS
Adreça electrònica nairtemis.olguin1@urv.cat
Professors/es
OLGUIN ., NAIR TEMIS
Web
Descripció general i informació rellevant Conèixer els diferents vessants biotecnològics aplicats a l'enologia, com la millora de microorganismes o els avenços en aplicacions tecnològiques de la utilització de microorganismes o enzims.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent