Enologia (2003) |
Assignatures |
BIOTECNOLOGIA ENOLÒGICA |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2006_07 |
Assignatura | BIOTECNOLOGIA ENOLÒGICA | Codi | 19042211 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2on | |||||
Descriptors | Crèd. | Crèd. teoria | Crèd. pràctics | Tipus | Curs | Període | ||
4.5 | 3 | 1.5 | Optativa | Primer |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Introuduïr la assignatura |
Sessió Magistral | Explicació dels conceptes més importants dels continguts de la assignatura |
Presentacions / exposicions | Preparació i exposició de revisions bibliogràfiques de diferents temes del programa de la assignatura |
Pràctiques a laboratoris | Aplicar els conceptes teòrics a pràctiques concretes relacionades amb el temari |